Palvelut

Olet ehkä ahkera viikonloppuretkeilijä, mutta et vielä ole rohkaistunut tekemään oikeaa vaellusta Lappiin? Meidän kanssamme voit harjoitella kesä- ja talvivaellusretkiä Jyväskylän lähiseudullakin, upeissa keskisuomalaisissa maisemissa. Erä- ja luontopalvelut HyvänTähen tarjoaa seuraavat palvelut:

  • Opastetut luontoretket ja vaellukset
  • Opastetut melontaretket
  • Ruokailut luonnossa
  • Retkipaketit
  • Koskenlaskut kumilautalla ja koskikelkoilla
  • Tyky- ja virkistyspäivät
  • Retkeilyvälineiden ja -varusteiden vuokraus
  • Leirikoulut, retkeilytaidot ja -kurssit

Tarvitsetko oppia retkeilyn perusasioissa? Vaikkapa välinevalinnoissa ja vaelluksen varusteluettelon laatimisessa? Kaikkia retkeilyvälineitä ei tarvitse ostaa heti itse. Erilaisia vuokrattavia varusteita löydät myös meiltä.

Vai kaipaatko luontoon rentoutumaan yksin tai kavereidesi kanssa? Myös työporukkasi TYKY- ja virkistyspäivien järjestäminen onnistuu meidän kanssamme.

Maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi maksukortit (Izettle) sekä SmartumPay.

Eräruokaa luonnossa.

Palvelut ryhmille

Koululaisille, opiskelijoille ja erilaisille järjestöille voimme suunnitella lyhyemmänkin luontoretken, jossa opetellaan ja kerrataan luontoa eikä taatusti unohdeta myöskään retkieväitä.

Vai vesillekkö viekin mielesi?

Ehkäpä melot omalla kajakillasi tai kanootillasi, mutta haluaisit kokeilla myös pidempiä, jopa useampipäiväisiä melontaretkiä kokeneen vetäjän seurassa?

Etelä-Konneveden Tafoidit ja melojia.

Esimerkiksi Etelä-Konneveden kansallispuistossa melomme sokkeloisessa saaristossa laakeiden silokallioiden ja pystysuorien kallioseinämien lomassa. Melontaretkemme saattaa kruunata kohtaaminen majavan kanssa tai upeasti kalastavan kalasääsken näkeminen.

Kaikissa näissä haasteissa Erä- ja luontopalvelut HyvänTähen voi Sinua auttaa. Perehdytämme tarvittaessa sinut tai ryhmäsi melonnan ja retkeilyn perusteisiin sekä suunnittelemme ja toteutamme yhdessä vaatimustasoltaan sopivan melontaretken.

Halutessasi saat meiltä valmiin retkipaketin sisältäen reittisuunnittelun karttoineen, opastuksen, tarvittavat kuljetukset ja majoituksen esim. laavuissa sekä tarvittaessa retken muonituksen.

Sinä olet meille paras asiakkaamme

Voimme myös suunnitella Sinulle ja ystävillesi riittävän haastavan vaellusretken, jossa oppaan roolina on turvallisuudesta ja ryhmän viihtyvyydestä huolehtiminen. Tähän voidaan myös yhdistää kuljetukset, ruokailut ja majoitukset, jolloin voitte keskittyä retkeilystä nauttimiseen.

Kaikissa näissäkin tilanteissa Erä- ja luontopalvelut HyvänTähen on kumppanisi: perehdytämme tarvittaessa sinut ja ryhmäsi retkeilyn perusteisiin sekä suunnittelemme ja toteutamme vaatimustasoltaan sopivan vaelluksen tai lyhyemmän retken vaikkapa kansallispuistoon tai luontopolulle. Talvivaelluksille tai -retkille varaamme mukaan sukset ja ahkiot tai lumikengät.

Tarjoamme palvelukseesi ammattitaitoiset oppaat. Retkestäsi vastaava opas on ammattitutkinnon suorittanut, kokenut erä-ja luonto-opas.

Melontaretkien vetäjänä toimii Suomen Melontakouluttajien kouluttama melontaohjaaja. Ohjaajillamme on  alan turvallisuuskoulutus ja kokemusta myös virtaaviin vesiin ja koskiin. Itse olen suorittanut koskiveneenkuljettajan tutkinnon Kukkolankoskella Ylitorniolla.

Syksyisin järjestämme mahdollisuuden päästä mukaan hirvijahtiin. Pääset kanssamme myös kalastamaan varmoihin ottipaikkoihin.

Ota yhteyttä